Uppföljning av RikaTillsammans-portföljen
Sök:

Uppföljning av RikaTillsammans-portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Uppföljning av RikaTillsammans-portföljen

Hej RikaTillsammans!

Jag väntar med spänning på vad som händer med RikaTillsammans-portföljen? Jag har följt den i några år nu men har inte varit aktiv sedan i julas. Efter att jag uppdaterat mig lite och läst några av dina inlägg, samt sett att du gjort om den på Shareville, så undrar jag vad jag som följare av portföljen ska göra?

Ska jag sitta lugnt i båten tills du publicerar nästa artikel om portföljen eller ska jag redan nu kanske göra om så den ser ut som den du har på Shareville (även om man inte ser hela innehållet)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan skriver här på bloggen att han kollar/balanserar om portföljen 1-2 gånger per år bara så tanken är just att det inte ska hända något med den under året egentligen.

En ombalansering såg vi i denna artikel: https://rikatillsammans.se/ombalansering-rtportfoljen-2018/

Sker något på Shareville så är det ju så som Jan själv gör, eftersom det visar riktig handel. Sedan så gäller det varje gång man tar ett beslut med sina investeringar att man är medveten om VARFÖR man tar det beslutet, så att bara följa vad som sker på Shareville utan att veta varför kan bli konstigt.

Hälsningar
Elin

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Elin och tack för svar!

  Jag har läst nästan hela bloggen så jag vet att Jan ombalanserar runt nyår och midsommar. Jag har koll på det som sker och varför och vad som ligger till grund för olika investeringar. Däremot så missade jag/hittade inte artikeln som du länkade till när jag klickade runt så tack för att du länkade den.

  Med vänlig hälsning,
  Erik

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Erik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-03 klockan 09:35 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.