Upplägg av portfölj
Sök:

Upplägg av portfölj

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av David

ställde för sedan frågan: Upplägg av portfölj

Hej,

Är 23 år och studerande i dagsläget. Har ca 100 000 kr. Inga planer på att köpa lägenhet de kommande åren.

Kan i dagsläget spara ca 3000 varje månad (+500 i privat pension). Hur hade ni lagt upp mina fyra hinkar? Har för tillfället samtliga 100′ i aktier vilket kan ses som väldigt naivt, men då jag inte är i behov av pengarna så har jag för tillfället en väldigt hög risktolerans. Tips på hur ni hade lagt upp mitt sparande och portföljer mottages gärna

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej David!

Läs gärna ”Fyra Hinkar Strategin”, den kommer ge dig en bild i hur man kan lägga upp ens ekonomi.
Sedan kan du läsa:

Dessa två ger dig förslag på hur du då kan bygga upp dessa ”Hinkar” beroende av tidshorisont.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-24 klockan 11:35 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.