uppskov bostad
Sök:

uppskov bostad

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Gunilla

ställde för sedan frågan: uppskov bostad

Jag har slutligt bostadsuppskov från försäljning av lägenhet för 10 år sedan. Det är inte aktuellt med försäljning av bostad i den närmaste framtiden. Men är det värt att betala av skulden för att slippa räntan på 0,5% hos skatteverket eller spara summan och låta den förränta sig?

Med vänlig hälsning & tack för råd, Gunilla

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om jag förstått det rätt så ska denna räntekostnad slopas 2020 tack vare Januariöverenskommelsen.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Men oklart om det gäller redan gjorda försäljningar eller bara nya. Det vet ingen idag. Om du måste betala innan beslut är taget i den frågan skulle jag betala tillbaka uppskovet.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Kalle

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-21 klockan 10:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.