Utdelning
Sök:

Utdelning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av LennartWestman

ställde för sedan frågan: Utdelning

Hej! Jag har en del aktier,  nu när en del bolag drar tillbaka utdelningarna som skulle komma nu i vår kommer det att bli utdelning till hösten i stället? Eller blir det ingen utdelning 2020? Mvh Lennart

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Lennart!

Det är upp till varje bolag hur man vill göra med sin investering, vissa har sagt att dom kommer överväga att dela ut i höst om läget förändrar sig till det positiva.
Däremot så kommer vi nog få se många bolag som inte delar ut något alls i år, b eror på deras egen ekonomiska ställa ing och hur dom blir påverkade av just denna pandemin.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Ett tips om man vill vara säkrare på att få utdelning är att investera i Utdelningskungarna som har höjt utdelningen i minst 50 år i rad 3m är ett sånt exempel som ser billigt ut. York water company har delat ut pengar varje år sedan 1816. Så titta mer på USA säger jag.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Martin Olsson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-22 klockan 10:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.