Utdelningstillväxt omxs30
Sök:

Utdelningstillväxt omxs30

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kristoffer

ställde för sedan frågan: Utdelningstillväxt omxs30

Hej.

 

Jag har lyckats leta fram att utdelningstillväxten för omxs30 är i snitt på längre sikt ungefär 5% men finns statistik för den exakta utdelningstillväxten alt. Sänkningar på Omxs30 genom historien?

Hälsningar Kristoffer

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kurshistorik för OMXS30 kan laddas ner på http://www.nasdaqomxnordic.com/indexes. Subtrahera Gross och Price så får du utdelningar, dvs. OMX Stockholm 30 GI (gross index) minus OMX Stockholm 30.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-27 klockan 09:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.