Utgift mall
Sök:

Utgift mall

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emil

ställde för sedan frågan: Utgift mall

Hej,

I ett avsnitt som nyligen sändes så nämndes det att Jan och Caroline har bokfört varenda utgift som dem har sedan X antal år tillbaka. Finns det någonstans på denna blogg en mall på hur ni bokför detta. Vilka kolumner har ni för varje utgift? Kostnad och datum är två givna kolumner men har ni några fler? T.ex kategori osv. Skulle vara intressant att veta hur ni gjort detta. Det finns ju en hel del intressanta statistik man kan få fram från detta.

 

/Emil

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-13 klockan 23:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.