Utländsk kapitalförsäkring
Sök:

Utländsk kapitalförsäkring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Utländsk kapitalförsäkring

Om man skall flytta till Portugal och önskar teckna en kapitalförsäkring som erkänns i Portugal vad finns det för alternativ till SEB Luxemburg  och vad kostar den ?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Det var inte så enkelt att hitta alternativ men fann denna text.
https://www.ohman.se/private-banking/portugal-flytt-pension/ Kan inte uttala mig om hur bra det är då jag inte har någon erfarenhet av den men värt att kolla upp.

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-21 klockan 21:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.