Vad anser ni om min nya portfölj?
Sök:

Vad anser ni om min nya portfölj?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: Vad anser ni om min nya portfölj?

Hej!

Har numera börjat månadsspara på Avanza och börjat följa er, jag är intresserad av att höra er åsikt om min första portfölj.

Avanza Global – 40%

Avanza Zero – 25%

Avanza Emerging Markets – 25%

Swedbank Robur Ny Teknik – 10%

Tack på förhand!

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ungefär som jag förutom att jag jag kör med Tin Core Ny tect!

Öka global och minska zero!

Men jag är ingen expert!

 

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Daniel!

Hade bytt Swedbank Robur Ny Teknik till TIN Ny Teknik då dom gamla förvaltarna för swedbankfonden startade TIN istället.

Sedan hade jag bytt ut Avanza Zero till SEB Sverige Indexfond för en mer bredare Sverigefond.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Avanza Zero har 30 ynka bolag. Då får man dinosaurier som industri och telefoni. Knappast att det är dessa brancher som kommer växa kommande åren. Håller med Robin, ta en bred Sverige-fond (SEB Sverige Indexfond) eller en nichad Sverige-fond (TIN Ny Teknik)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-24 klockan 19:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.