Vad händer i din Rikatillsammans-portföljen?
Sök:

Vad händer i din Rikatillsammans-portföljen?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jörgen G

ställde för sedan frågan: Vad händer i din Rikatillsammans-portföljen?

Hej Jan,Följer din Rikatillsammans-portföljen på Shareville och ser att du sålt av många av dina fonder och är nere på 10 fonder och för tillfället (?) har mycket pengar i kassan.Vad är dina tankar och planer med portföljen, förenklar du portföljen map färre fonder eller överger du strategin?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Detta inlägg beskriver ombalanseringen för detta år.

Ombalansering i RikaTillsammans-portföljen 2018

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-28 klockan 07:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.