vad kommer detta att kosta
Sök:

vad kommer detta att kosta

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av den fete

ställde för sedan frågan: vad kommer detta att kosta

man har ju beslutat att stänga  ned all produktion skolor ekonomisk verksamhet . ordningsmakten har uppenbart fått order att misshandla folk i folksamngar med mer än 2 perssoner  det ja är intresserad av är vad detta kommer att kosta i pengar .vi har ju ett virus som kostat cirka 20 döda sen har vi sjutningarna och sprängningar som hiils i år i inte nåt 20 döda .. det måste vara en exstrem skillnad på att stänga ned ett land finns pengarna

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-23 klockan 00:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.