Vad rekommenderar du för fonder?
Sök:

Vad rekommenderar du för fonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Rebecka

ställde för sedan frågan: Vad rekommenderar du för fonder?

Hej Jan
Tack för en fantastiskt podd! Gillar verkligen din syn på ekonomi- sparande- investeringar . Du verkar kunnig och ärlig!
Har en fråga, vi har satsat nästan all vår investering i hus och mycket av vår sparande går till renovering av huset. Men tänkte ända att man kan spara ex 2000 kr i månaden. Vad rekommenderar du för fonder eller aktier för den som inte följer börsen ? Vill att pengar bara ska växa utan att jag behöver lägga mer tid. Ska även nämna att jag har följt dina råd om dnb global aktiefond, avanza zero samt spiltan aktiefond för mina barn ( investerat deras barnbidrag)
Mvh
Rebecka

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jan Bolmeson ger specifika rekommendationer här:

Mina fondportföljer 2018 | Spara pengar långsiktigt i indexfonder

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-25 klockan 12:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.