Vad ska jag sälja?
Sök:

Vad ska jag sälja?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Magnus

ställde för sedan frågan: Vad ska jag sälja?

Jag får inom kort en faktura på ca 50 000:- för en renovering av huset. Vad anser ni andra är bästa sätt att betala fakturan och varför? Var i er ekonomi väljer ni att göra uttag till större utgifter?

1. Sälja gammal småbolagsfond som haft 150% uppgång på ca 8 år.
2. Sälja samma fond inom ISK med ca 50% uppgång.
3. Betala kontant.
4. Belåna huset (har under 50% belåning).
Alla fyra sätt är fullt möjliga.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej! Jag röstar för att betala kontant. Alla andra sätt ger framtida kostnader i form av utebliven avkastning eller ränta.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-11 klockan 06:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.