vad ska jag spara i?
Sök:

vad ska jag spara i?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andrè

ställde för sedan frågan: vad ska jag spara i?

Hejsan!

jag skulle vilja höra hur ni resonerar kring å spara om ni har 300.000kr som ni vet ska användas till hösten 2018?

Mvh Andrè

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag skulle vilja hävda att bankkonto med insättningsgaranti och bättre ränta än storbankerna är det bästa alternativet.

Givetvis kan man laborera med räntor och aktiefonder i portföljen, t ex 10-20% aktiefonder och resten i räntefonder men jag tycker inte det är värt risken ändå.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-06 klockan 12:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.