Vad tror du om Ripple?
Sök:

Vad tror du om Ripple?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ahmed

ställde för sedan frågan: Vad tror du om Ripple?

Hej vad tror du om Ripple?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Menar du Alf Riples bok Lögn förbannad lögn och prognoser. I så fall rekommenderas boken varmt. Den delar det synsätt som Han har i allra högsta grad.

Boken får fyra stjärnor av fem i betyg av mig. Utgången från förlaget men finns som e-bok.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Dessa program i mobilen…. Jan inte Han givetvis…..

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor
 2. Vit pil

  Menar du kryoptovalutan Ripple?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Elliot
 3. Vit pil

  Mitt svar gäller som synes inte kryptovalutan!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-30 klockan 09:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.