Vad tycker du om gröna obligationer?
Sök:

Vad tycker du om gröna obligationer?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robert Sandberg

ställde för sedan frågan: Vad tycker du om gröna obligationer?

Gröna obligationer och hållbara investeringar?

Din åsikt får du gärna lämna i vår webbenkät, så kan jag återredovisa resultaten här :-)

Delta i den senaste forskningen i ämnet genom att svara på vår webbenkät! Vi är två studenter som skriver en kandidatuppsats om detta. Ditt deltagande är viktigt för studien. Vi hoppas därför att du vill delta. Du behöver inte ha närmare kunskap om gröna obligationer eller hållbara investeringar för att svara på enkäten.

Tack på förhand för din medverkan!

Länk till webbenkät:

https://sv.surveymonkey.com/r/grona_obligationer

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-12 klockan 14:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂