vad vågar jag investera i?
Sök:

vad vågar jag investera i?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marie

ställde för sedan frågan: vad vågar jag investera i?

Hej jag har precis fått ärva en större summa som jag hade planerat att sätt n i två portföljer. En långsiktigt och en kortsiktigt.

Men vågar jag nu detta? Eller ska jag låta dem sitta på  ett sparkonto tills inte börsen gungar så mycket.

vad skulle ni spara i?

– jag är helt nybörjare på detta.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

 

Det enklaste svaret är nog att det beror lite på vad du ser som kort respektive lång sikt och även vad du har för mål med din privatekonomi. Ett tips är att läsa lite på olika sidor, bla rikatillsammans,  om hur du kan komma igång med ditt sparande.

 

 

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-20 klockan 13:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.