Val av förvaltare/rådgivare vid löneväxling
Sök:

Val av förvaltare/rådgivare vid löneväxling

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tommy Smedberg

ställde för sedan frågan: Val av förvaltare/rådgivare vid löneväxling

Hej, Jag löneväxlar redan idag och har haft denna hos Danica Pension, numera Futur pension. När jag valde Danica från början va det pga att dom hade relativt låga avgifter. Om jag tolkar det rätt är det en fast avgift på 360kr och en kapitalavgift på 0,5%.

Nu har jag kikat på detta sparandet och det är ganska begränsat med fonder att välja på, ingen som helst service eller rådgivning.

Jag bytte nyligen till Lysa för mitt sparande till barnen, och hade vart skönt med något liknande på Löneväxlingen. Har ni något förslag på ”rådgivare/förvaltare” för löneväxlingen? Helst med något färdigt koncept, typ Lysa som man inte behöver förvalta själv. Eller om Avanza har låga avgifter och någon generationsfond etc?

Tacksam för Svar

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-14 klockan 13:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.