Valbara fonder hos Nordea
Sök:

Valbara fonder hos Nordea

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders

Den här artikeln publicerades 2017-08-23 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Valbara fonder hos Nordea

Vi sparar till vår dotter i en kapitalförsäkring på Nordea och har tittat på din portfölj ”Globala barnportföljen”. De flesta fonder du föreslår finns dessvärre inte att välja bland Nordeas fonder. Finns det någon av storbankerna som är bättre än den andra vad gäller fondutbud, eller är det bättre att gå över till te x Avanza?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej, enligt Nordeas sajt har de ca 400 fonder i sitt sortiment.

https://www.nordea.se/privat/sparande/fonder/fondtorg.html

Detta måste dock vara något relativt nytt – jag har för mig att Nordea som bank haft det fattigaste fondutbudet jämfört med andra banker.

Jans portföljer innehåller bl a Spiltans fonder, Länsförsäkringar, SPP, AMF osv. Dessa fonder tycks Nordea ha i sitt utbud numera, så det är väl bara att köra på :)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-08-23 klockan 23:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.