Valuta
Sök:

Valuta

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tommy

ställde för sedan frågan: Valuta

Hej!

Jag är intresserad att köpa valutapar som är ovanlig hos alla jag har kollat hos, det är iransk valuta.

Vet ni hur jag ska göra, jag har redan öppnat 3 konton men sen visade sig att dom inte har den.

Vänliga hälsningar, Tommy.

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Varför i all världen vill du köpa iransk valuta?

Ett land med en plågsam inflation som dessutom är i luven på USA. Att banker i islamska länder egentligen inte får ta ut någon ränta gör inte saken bättre.

Du utsätterdig för en enorm ekonomisk risk. Jag hoppas att du är medveten om detta.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-25 klockan 16:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.