Valutahandel företag
Sök:

Valutahandel företag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Emil

ställde för sedan frågan: Valutahandel företag

hej, jag funderar på att investera i valutahandel med företagets medel (är enmanskonsult) då jag har mer slagkraft där än privat. Får jag investera när/hur jag vill via utländska mäklare? Kan man köra via kapitalförsäkring på något sätt? Vill såklart betala så lite vinstskatt som möjligt men inom vit zon för lagen 😊 har svårt att hitta info om detta just för företag. Jag handlar privat via utländska mäklare som har en speciell plattform jag vill fortsätta använda. Vill alltså inte gå via svenska banker för min handel.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Emil!

Vet tyvärr inte vilken bank du kan gå via för att kunna handla med valuta i en KF.

Men se till så att det är inskrivit i din verksamhetsbeskrivning att du får handla med värdepapper mm, eftersom detta blir vinstdrivande så måste det stå med.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-17 klockan 14:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.