Valutasäkrade räntefonder
Sök:

Valutasäkrade räntefonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Janne

ställde för sedan frågan: Valutasäkrade räntefonder

Hej

Vad innebär det att Lysa inte har valutasäkrat sina räntefonder?

mvh Janne

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det innebär att värdet på ditt innehav går upp om svenska kronan går ner / försvagas (allt annat lika), och tvärt om så skulle ditt innehav värderas lägre om om svenska kronan går upp / stärks; detta just för at man inte säkrat innehavet i svenska kronor.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-02 klockan 12:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.