Var hittar jag länken till Nordnet?
Sök:

Var hittar jag länken till Nordnet?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anders Abrahamsson

ställde för sedan frågan: Var hittar jag länken till Nordnet?

Jag vill självklart gå via er länk när jag ska bli kund hos nordnet men var hittar jag denna länken?

Det finns 2 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Finns en länk i denna artikel: länk

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Förut fick man 200kr i Nordnets gratisfond om man gick med via er. Hur ser det ut idag. Får man ngt mervärde om man går med i Nordnet via er istället för via Nordnet direkt? Och som sagt – var hittar man länken.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-21 klockan 10:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.