Var ska man vända sig??
Sök:

Var ska man vända sig??

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av \"Behöver hjälp\"

ställde för sedan frågan: Var ska man vända sig??

Hej o tack för en bra sida! Jag och min sambo har en bra ekonomisk sitaution men känner inte att vår bank är en bra ”speaking partner” gällande finansiell rådgivning utan är mer en form av partisk säljare. Vi känner att vi har en bra potential men åren går och vi måste börja nu. Vi är 70-talister med två barn, avbetald villa, inga övriga skulder, 3-4 MSEK på fasträntekonton och sparar runt halva lönen. Vem ska man prata med för att få rätt råd?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jag håller precis på att skapa ett pilotprojekt tillsammans med en oberoende finansiellrådgivare för folk i precis er situation. Det är nämligen som så att om man har mellan 2-10 miljoner får man nämligen inte hjälp någonstans. Kan ni mejla mig på janATrikatillsammans.se så kan vi ta diskussionen vidare där.

Jan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Vänd er med fördel till Småspararguiden, en utmärkt tjänst som är precis vad den heter. Enkelt och utan krångel.

Startsidan 2018-08-06

Dom har både helt kostnadsfria råd på hemsidan samt möjlighet till personlig ”Finansterapi”. Jag har ingen som helst koppling till Småspararguiden, har bara följt deras sida o råd.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Småsparrguiden har dessutom just börjat gasa på med eget litet kontor. Vågar man hoppas att det är den rådgivaren Jan pratar med? Vi får bog se mer i ett blogginlägg snart 🙂

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  Emil Vikström
 2. Vit pil

  Tror inte Småspararguiden är intresserade av något sådant samarbete. Av vad jag sett av dom, så står dom alltid helt o fullt på spararnas sida utan koppling till några andra aktörer.
  Dom vill nog inte riskera sitt rykte med att ha några barn ihop med Bolmesson. Eller någon annan.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Arabesk

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-19 klockan 08:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.