Värdepapper i Nybörjar -och Rika Tillsammans portföljerna
Sök:

Värdepapper i Nybörjar -och Rika Tillsammans portföljerna

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ida

ställde för sedan frågan: Värdepapper i Nybörjar -och Rika Tillsammans portföljerna

Hej och stort tack för att ni delar så bra info!

Är helt grön på detta men har blivit inspirerad att köra igång nu. Tänkte börja bygga min mellanriskhink och är därför inne på att ta inspo från Rika Tillsammans eller Nybörjarportföljen. Var hittar jag det nuvarande innehavet i dessa?

Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du hittar den senaste uppdaterade artikeln om deras innehav här:

Extra ombalansering och ändringar i portföljerna pga Corona

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-17 klockan 13:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.