Världens största hedgefond bettar miljarder påbörsfall
Sök:

Världens största hedgefond bettar miljarder påbörsfall

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av MrV

ställde för sedan frågan: Världens största hedgefond bettar miljarder påbörsfall

läste följande nyhet på Omni som citerar Wall street journal.

https://omniekonomi.se/kallor-varldens-storsta-hedgefond-bettar-miljarder-pa-borsfall-grundaren-nekar/a/rA4ga8

Vore spännande att höra era egna tankar och reflektioner kring detta.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det finns säkert ett korn av sanning men om man har följt Dalio så vet man att det där inte är en spekulation som han har gjort. Han är nämligen den som alltid förespråkar diversifiering, sprida riskerna och att inte ha en åsikt om marknaden. Det där är sannolikt bara en hedge skulle jag spontant gissa.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-23 klockan 08:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.