vart skall man handla?
Sök:

vart skall man handla?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marcus Mattsson

ställde för sedan frågan: vart skall man handla?

du har säkert svarat på denna frågan någonstans på din sida men hittar inget.

vart rekommenderar du att man skall handla sina fonder?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Enkelt, Avanza eller Nordnet.

Försök att undvika din normala bank eftersom fondutbudet ofta är väldigt begränsat. Länsförsäkringar har ett rätt bra utbud för ISK, men inte i närheten av Avanza eller Nordnet.

Jag själv använder Avanza och gillar den plattformen bättre helt enkelt. I övrigt är det väl marginell skillnad för oss ”småsparare”.

/Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-11 klockan 13:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.