Vet du hur det går med Trustbuddy?
Sök:

Vet du hur det går med Trustbuddy?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henrik F.

Den här artikeln publicerades 2017-04-02 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Vet du hur det går med Trustbuddy?

Jag undrar om du känner till hur det går med Trustbuddy. Vad jag förstår har du också liksom jag förlorat lite pengar på detta.

Jag undrar om du har någon information. Tycker jag har fått en hel del mail ang kontonummer och fullmakter osv.Lite skeptisk kan man ju bli över dessa frågor över mail. Inga pengar har jag sett röken av ännu.

 • Är den här tillsatta gruppen seriös?
 • Vet du något om detta?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ja, jag förlorade en bra bit över 100 000 kr i den affären. Så det gick ju sådär med facit i hand.

Jag har tyvärr ingen annan information än vad andra har annat än att jag känner en person på styrgruppen väldigt väl och jag har fullt förtroende för honom. Jag vet att de har lagt ner mycket tid och att det har varit struligt som tusan.

Det har inte kommit någon utbetalning på sistone, men jag har tidigare fått en utbetalning över 5 000 kr. Så de betalar ut pengar men jag tror att det är går långsamt. Testa kontakta dem så att det inte är något fel med din fullmakt.

Återkom därefter så kan jag annars sätta dig i kontakt med personen som jag känner.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Jan,

  Jag har inte fått någon utbetalning. skulle du vilja sätta mig i kontakt med den person du känner?

  Tack!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Henrik F.
 2. Vit pil

  Har mejlat dig!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-02 klockan 22:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.