Vilka är portföljerna på Shareville?
Sök:

Vilka är portföljerna på Shareville?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christopher

Den här artikeln publicerades 2017-03-31 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Vilka är portföljerna på Shareville?

Jag har börjat följa dina investeringar via Sharville (4st?) och undrar om det finns möjligthet att namnge dessa? Alla konton heter (i mittflöde iallafall) endast RikaTillsammans och det hade varit lättare att följa om tex de kunde få namnen ” Nybörjar-kontot, RikaTillsammans-kontot, Barn-kontot osv…”

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har varit på Nordnet att låta oss användare döpa och beskriva våra portföljer. Det ska vara på gång nu under våren 2017. För jag lider lite av det också. Mitt bästa tips tills vidare är att använda:

Där du hittar alla portföljerna och där är de kopplade till Shareville direkt via bloggen.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hej! Jag har precis börjat följa dig och ser att du har lyckats döpa om dina portföljer i Shareville – men hittar själv inte hur jag kan göra så med mina egna?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    LenaO

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-03-31 klockan 15:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂