Vilka ekonomi böcker?
Sök:

Vilka ekonomi böcker?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Oskar

ställde för sedan frågan: Vilka ekonomi böcker?

Hej

 

Jag har precis hittat denna hemsida och och har tack vare det precis börjat ta tag i mitt sparande.

Just nu suger jag i mig all kunskap som finns här, genom att lyssna på podden, läsa artiklar och gå igenom andra frågor och svar som finns här.

Nu undrar jag vad det finns för böcker där ute som är bra för nybörjare att börja läsa.

Vad har ni för böcker som ni tycker är ett måste att läsa för någon som ska utveckla sitt sparande?

//Oskar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Dessa inlägg har Jan skrivit med tips på böcker: https://rikatillsammans.se/kategori/litteratur/

Egna tillägg: Investeringsguiden av Linnea Schmidt och Anna Svahn tycker jag är en bra nybörjarbok, bred och tar upp flera olika sparformer.

Om man vill läsa mer om aktier är Marcus Hernhags böcker bra och lättlästa.

Lycka till!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-15 klockan 23:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.