Vilka försäkringar
Sök:

Vilka försäkringar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mikael

ställde för sedan frågan: Vilka försäkringar

Hej!

Vilka försäkringar anser ni att man bör ha?

Har idag hemförsäkring, bilförsäkring samt att jag även har en olycksfall- och sjukförsäkring. Alla via Länsförsäkringar.

De två förstnämnda är ju självklara försäkringar men vad anser ni om olycksfall- och sjukförsäkring? Är ju inga större pengar egentligen, ca 1 500 kr/år. Någon annan försäkring som ni tycker man bör ha?

Är ensamstående och 28 år gammal.

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hem! Jag har Gensidige för hem och bilförsäkring, tror att de är billigast men med samma villkor.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  A-kassa kan betraktas som en försäkring som är rimligt att vara ansluten till, beroende på bransch.
  I övrigt kan jag rekommendera podcasten PÅ RIKTIGT #59 som diskuterar just din frågeställning.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Oskbollen

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag tycker att du har ett bra försäkringsskydd. Har själv LF och de gånger som jag behövt utnyttja försäkringen  har det fungerat väldigt smidigt. Precis som i många andra sammanhang så betyder lägsta pris inte allt.

Ibland kan man få billiga gruppförsäkringar på olycksfallsförsäkring via sin arbetsgivare eller sitt fackförbund.

 

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Personförsäkringar i alla dess former.

 

Många är snabba på att försäkra mobilen och tvn men saknar försäkring på sig själv. Väldigt felprioriterat om du frågar mig.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-01 klockan 18:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.