Vilka tecken för köpläge finns efter nedgång?
Sök:

Vilka tecken för köpläge finns efter nedgång?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nicke

ställde för sedan frågan: Vilka tecken för köpläge finns efter nedgång?

Hur mycket måste börserna backa innan det åter blir köpläge för aktiefonder (index) samt vilka värden ska man studera för att gissa någorlunda rätt angående vilken marknad och bransch som kommer ge bäst avkastning först?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ett kort svar är ju att det inte finns svar på det du frågar. Det enda du vet säkert är ju att efter en nedgång så köper du iaf billigare än igår, men var framtiden tar vägen vet ingen.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Undrade mer hur man tyder BPI, VIX/VXO etc?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Nicke

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-06 klockan 22:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.