Vilken fond ska man köpa
Sök:

Vilken fond ska man köpa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Miriam

ställde för sedan frågan: Vilken fond ska man köpa

Hej, jag vill gärna börja investera men är helt ny inom det. Jag har läst på men förstår inte riktig hur allt fungerar. Jag har hört att avanza är bra att börja investera. Och nu till min fråga.
vilken fond är det som man ska välja att köpa i början? Hur kan man se vilka som kommer att gå upp och tjänar mest på?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om du har hittat till denna sidan ”Rika tillsammans” tycker jag det första du kan göra är att kolla lite snabbt vad som finns här. Börja med rubriken upp till vänster på sidan som heter ”Kom igång och börja spara”. Läs igenom och du har förhoppningsvis lärt dig massor :)

 

/eric

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Att välja fondrobot och kortsiktighet 2-3 år placerade mina pengar på räntefonder vilket man ju inte vill ha och värdet minskade så det gör vi aldrig igen!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

  • Hur kan man se vilka som kommer att gå upp och tjänar mest på?” – Du kommer få Nobelpris om du löser den gåtan.
  • vilken fond är det som man ska välja att köpa i början?” – Välj en billig globalfond. T.ex. ”Länsförsäkringar Global Indexnära”. Starta ett ”ISK”-konto på Avanza och börja månadsspara i den fonden.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-15 klockan 13:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.