Vilken "hink" är fastigheter?
Sök:

Vilken ”hink” är fastigheter?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Maria

ställde för sedan frågan: Vilken ”hink” är fastigheter?

Hej!

Jag fastnade för rationalen kring att tänka i hinkar och vill gärna strukturera upp mina investeringar. Min fundering och fråga är var jag ska placera fastighetsinvesteringar? I kort så ska jag, tillsammans med några andra, starta ett AB med syfte att köpa fastigheter, renovera och hyra ut. Den summan jag lägger in i bolaget, vilken hink räknas det till? Syftet med bolaget är att bidra till min plan om ekonomisk frihet om 10 år och de övriga ägarna är med på att vi återinvesterar de pengar som kommer in från hyror och ev. vid försäljning för att öka värdet och generera ännu mer avkastning.

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Maria!

Vad kul att ni ska komma igång med fastigheter!

Eftersom du anser det som en långsiktig investering för att skaffa ekonomisk frihet, så skulle jag säga att den tillhör den passiva hinken.

Tycker det låter som en bra plan, AB ger dig också personligt skydd mot eventuella missar som kan ske när man driver bolag, du riskerar då endast det investerade kapitalet.

Kör på!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-16 klockan 10:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.