Vilken kortlösning ska jag köra på?
Sök:

Vilken kortlösning ska jag köra på?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Nils

ställde för sedan frågan: Vilken kortlösning ska jag köra på?

Hej, jag läste nyligen Jans blogg om bästa kortet 2019/2020. Jag kollade upp att min nuvarande bank, Länsförsäkringar, tar ut en avgift på mitt betalkort på 275kr per år. Nu funderar jag på att säga upp kortet och välja något annat som är gratis. Först kollade jag på Revolut och var intresserad tills jag såg att man behöver göra en utlandsbetalning. LF tar ut avgifter för utlandsbetalningar och det var jag inte så intresserad av. Sen tänkte jag att jag kanske skulle skaffa kreditkort istället, t ex Komplett, men då får man ingen app så det blir svårt att hålla koll på vad jag köpt.  Men vad jag förstått så skulle jag teoretiskt sätt kunna föra över från Komplett kortet till Revolut och betala fakturan med LF. Men då börjar det bli väldigt klöddigt tycker jag och vettitusan om det inte är värt 275kr om året att ha allting på samma ställe ändå? Finns det någon bättre lösning?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag kör komplett + revolut, och det fungerar fint, dessutom får man bonus. Dock finns det en risk att de tar bort bonusen och gör överföringen som ett kontantuttag vilket medför att du får ränta från dag 1 på dessa pengar, detta blir då antagligen dyrare än att köra ett bankkort. Så det fungerar idag, men det är ingen långsiktig lösning tyvärr

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-02 klockan 19:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.