Vilken Rikatillsammansportfölj gäller egentligen för 2020?
Sök:

Vilken Rikatillsammansportfölj gäller egentligen för 2020?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: Vilken Rikatillsammansportfölj gäller egentligen för 2020?

Hej!

 

Har under en lång tid haft Rikatillsammans-portföljen och är väldigt nöjd. Däremot så tänkte jag uppdatera till 2020’s version av portföljen. När jag navigerat runt på hemsidan så hittar jag dock flera versioner av den och då blir jag väldigt osäker på vilken som verkligen är aktuellt? När jag går in på Shareville hittade jag ytterligare en version. Vilken är den senaste?

 

Hittat minst 3 versioner i artiklar på denna hemsida + Shareville kombinerat.

 

Med vänlig hälsning,

Daniel

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Daniel,

Den senaste varianten av rikatillsammansportföljen kan du hitta i den här artikeln. Den beskriver varför en extra ombalansering så kort efter nyår är en bra idé och hur portföljerna kommer se ut efter alla nya insikter pga av Coronakrisen och händelserna på börsen med bl.a. vissa räntefonder.

https://rikatillsammans.se/ombalansering-2020-corona/

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-15 klockan 14:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.