Vilket avtal gäller det !
Sök:

Vilket avtal gäller det !

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av jovan

ställde för sedan frågan: Vilket avtal gäller det !

Hej !

 

Jag har ett företag som är rätt lagom , har funderat på att hyra in en konsult för lära ut försäljnings teknik till mina personal.

I detta tillfället så behöver jag skriva ett kontrakt med arbetstagare för utveckla mina personal , vilket typ av avtal gäller det ?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jovan!

Skulle råda dig att ta i kontakt med en jurist, där får du nog bäst och mest korrekt svar!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-18 klockan 13:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.