Vilket kort är de bästa betalkortet när man reser?
Sök:

Vilket kort är de bästa betalkortet när man reser?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Oscar Rämje

ställde för sedan frågan: Vilket kort är de bästa betalkortet när man reser?

Hej Jan!

Jag har precis fått ett jobb där de kommer innebära att jag kommer resa väldigt mycket inom Europa. De innebär att jag kommer betala mycket resor, hotell och restauranger med mitt betalkort. Vilket är de bästa kreditkort jag kan välja för att få ut så mycket så möjligt i form av bonusar m.m.?

Tack på förhand

Oscar Rämje

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

För den vanlige charterresenären som gör en resa om året inom Europa lönar det sig knappast att jaga alternativ. Då fungerar det vanliga bankkortet alldeles utmärkt.

I ditt fall tycker jag du skall titta på Coops med mera kort som inte har något valutapåslag. Kostnad 348 kr per år men första året är gratis.

Jan har skrivit på bloggen om detta tidigare. Letar du i historiken så finner du säkert artikeln.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-16 klockan 19:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.