Vilket ska man välja?
Sök:

Vilket ska man välja?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kicki

ställde för sedan frågan: Vilket ska man välja?

Vilket ska man välja Avanza eller Nordnet? Eller nåt annat förslag……

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Som nybörjare valde jag Avanza för att folk verkar tycka att de var bättre på det användarvänliga och utseendemässiga och jag är nöjd då det är lättöverskådligt och appen är bra. Jag har dock inte testat Nordnet och kan inte ge dem någon recension =)

Du har väl plussida med Nordnet med deras shareville där man kan dela portföljer och upplägg.

De levererar samma sak i lite olika förpackning =)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag har båda, men tycker personligen att Avanza är betydligt mera användarvänlig.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor
 2. Vit pil

  Det lutar åt Avanza för min del. O tack för svar

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Kikci

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-08 klockan 03:10 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.