Vill bara ha Rikaportfölj på Avanza, går det?
Sök:

Vill bara ha Rikaportfölj på Avanza, går det?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Peter

ställde för sedan frågan: Vill bara ha Rikaportfölj på Avanza, går det?

Hej

Har kollat på er portfölj på Shareville. Tänkte bygga min på Avanza. Men det är flera av aktierna som jag ej kan finna där eller så kanske de heter något annat.

Har ni någon hjälp att ge så jag kan hålla mig på Avanza och köpa samma där som ni har i er portfölj ?

Mvh

Peter

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-05 klockan 16:47 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.