Vill lära mig om daytradning?
Sök:

Vill lära mig om daytradning?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Izaq

ställde för sedan frågan: Vill lära mig om daytradning?

Hej!

Hur kan man lära daytradning och kunna jobba med det?

Mvh Izaq

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Först vill jag bara säga att du bör vara medveten att dom flesta som sysslar med daytrading förlorar pengar och det är därmed inte hållbart. Kanske är du en av de få som lyckas, men var medveten om att du har så oerhört mycket emot dig på börsen, robothandel och allt vad det innebär. Finns ju exempelvis Ekka Lundin som är riktigt duktig, men han kommer inte direkt att berätta för dig hur han utövar sin strategi.

Med det sagt så kan du läsa mer på: https://samuelssonsrapport.se/daytrading/.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-17 klockan 22:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.