Vill tipsa om en Android app jag själv utvecklat för att hjälpa mig spara...
Sök:

Vill tipsa om en Android app jag själv utvecklat för att hjälpa mig spara…

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bobby

ställde för sedan frågan: Vill tipsa om en Android app jag själv utvecklat för att hjälpa mig spara…

https://play.google.com/store/apps/details?id=free.greedy.imp

Den har i vilket fall hjälpt mig och den är gratis!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Installerade lite snabbt och ska testa denna några månader.

Har lite kritik och förslag, vet inte om du vill ha det i denna tråden eller på play-store.

Först dyker det upp en inte allt för snygg ruta med titeln ”left to spend” och en uträkning för detta när man klickar på summan kvar att spendera i det grå fältet på månadssidan.

De två andra sakerna jag skulle vilja påpeka är att man dels ska kunna sätta ett startdatum för sparandet samt att man ska kunna ändra brytpunkten för ny månad.

Startdatum för att man ska slippa som det blev för mig nu att jag med två dagar kvar av månaden har 8000 kvar att spendera varje dag enligt appen, alternativet nu är att manuellt lägga in månadens tidigare kostnader. Jag hade hellre sett att man kunde välja dag då appen ska ”aktiveras” och börja räkna ifrån. Skulle till och med kunna skickas ut en liten push-notis med ett glatt meddelande om att ”nu är första dagen i ditt nya liv, börja använd appen idag”

Med brytpunkten menar jag att man skulle kunna sätta datum för när lönen kommer in istället för månadsskiftet och räkna därifrån.

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-29 klockan 20:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.