Vinst i AB
Sök:

Vinst i AB

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Joacim

Den här artikeln publicerades 2017-10-19 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Vinst i AB

Hej

Tack för ett mycket bra forum ,

Jag kommer göra en vinst på ca 3 miljoner i mitt AB i år där jag är ensam ägare och anställd .Jag har funderingar på att investera en tredjedel av vinsten i ett långsiktigt sparande där globala barnportföljen har väckt mitt intresse .Min fråga är hur du tycker att jag ska lägga upp investeringen .Ska jag börja spara månad för månad och i så fall vilken storlek på belopp rekommenderar du att jag går in med varje månad?

Med vänlig hälsning

Joacim

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Grattis till vinsten först och främst, bra jobbat där i ditt AB!

Gällande ett nytt sparande i t.ex. Globala Barnportföljen så har Jan skrivit en artikel med resonemang kring huruvida man ska investera hela summan direkt eller sprida ut över tid.

Investera allt på en gång eller sprida ut det över tid?

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-19 klockan 09:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.