VISA kort hos Bank Norwegian, bra eller dåligt?
Sök:

VISA kort hos Bank Norwegian, bra eller dåligt?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Andersson

ställde för sedan frågan: VISA kort hos Bank Norwegian, bra eller dåligt?

Hej!

Tänkte fråga om någon har någon uppfattning om hur VISA kort hos Bank Norwegian står sig mot andra kort?

OM jag förstod det rätt så kan jag betala med det på tex ICA när jag köper mjölk och på så viss samla på mig bonus som jag kan resa för. Låter ju lite bra istället för att använda mitt vanliga kort från min vanliga bank som inte ger denna bonus. Bonusen tror jag var en halv procent av köpet. Så köper jag en mjölk för 10 kr får jag väl 5 öre i bonus om jag räknar rätt. OBS jag kan ha fel angående storleken på bonusen man får.

Jag hittar ingen annan hake, men det borde det ju finnas.

Mvh

Fredrik

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Fredrik,

Det finns fler alternativ på kort om du är intresserad av så kallad cashback på ett kort. Själv har jag ett everyday-kort som ger 1% cashback på matbutiker och tankställen och 0,5% på övriga köp. Kommer man över en viss gräns inom 6 månader så kommer du sedan få 1% på samtliga köp man gör med kortet. Pengarna får man tillbaka genom sin vanliga faktura, i maj och november. Jag behöver alltså inte resa med ett fast flygbolag eller köpa saker i någon ”poäng”-butik. Den friheten passar mig.

Kortet är inte gratis som några andra kort men jag tyckte inte heller att det var för dyrt. Och jag gillar villkoren.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  … sedan kan det vara så att visa kort passar bättre beroende på hur man använder det. Vissa är billigare eller t.o.m. gratis i avgift , andra har lägre valutaväxling-avgifter eller lägre ränta på kredit. Resar man mycket och vistas utomlands ofta så kan sådana kort passa en bättre.

  För mig som använder kortet mest för vardagsköp / köp på internet samt undviker kredit genom att betala tillbaka hela beloppet varje månad passar mitt kort bra.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Adde

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-13 klockan 09:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.