Webbaserade aktieprogram
Sök:

Webbaserade aktieprogram

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christer

Den här artikeln publicerades 2017-04-13 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Webbaserade aktieprogram

Jag letar efter ett aktieprogram, helst webbaserat, men annars för Mac som kan visa historiska kurser (Sverige men även gärna andra länder) och där jag kan skapa egna kurvor (t ex egna moving average, MA) och signaler vid olika händelser t ex om två MA skär varandra.

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Svårt med webbaserad kurshistorik eftersom det ofta är en tjänst som många bolag tar betalt för. Jag själv har använt lite olika program genom åren. De jag kan rekommendera är:

Sedan har ju Avanza en hel del TA-verktyg på sina grafer som man bör klara i princip alla vanliga saker som MA-skärningar etc.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

hej jag undrar om var man kan skaffa aktieprogram som gör graferdiagram och egna kurvor med pilar upp och ner till vänster med siffror liknande de bankerna och nordea har. Sen undrar jag om man måste sryra aktieprogrammen manuellt eller om det sker automatiskt med hur aktiekurserna går i aktiebolaget. Måste man liksom klicka sig fram till kurvorna eller sker det samtidigt som aktiekurserna går upp och ner om ni förstår.

Sen undrar jag om det finns program som kallas för dumpers som styr aktiekurserna med så kallad fejkinternetbank som han i habo finans bluffen använde sig av jag är bara nyfiken inget jag kommer att utnyttja olagligt. är det exel program man måste ha microsoft har bara msn ekonomi eller danke bank ekonomi men jag vill ha svenskt dessutom likadana som nordea och andra banker har. mvh mario

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag glömde nämna att det ska vara webbaserade aktieprogram för windows jag är beredd att betala för dessa och vad kostar det . Det som banker har.

mvh mario

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-13 klockan 15:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.