Webbsidans sökfunktion
Sök:

Webbsidans sökfunktion

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jimmy

ställde för sedan frågan: Webbsidans sökfunktion

Hej Jan

Väldigt bra sida, mycket bra innehåll, men är inte sökfunktionen på webbisdan lite knagglig ändå? Om jag till exempelvis söker på ”ränta på ränta” för att få fram din artikel med ränte-kalkylatorn så får jag fram 87sidor med träffresultat där den första innehåller bara enskilda frågor ställda från läsare. Det vore smidigare med en funktion där man kan välja att söka på enbart artiklar. Som det är nu måste man in på google, söka därigenom och hoppas den hittar något. Supbert innehåll sparmässigt, men det här stör mig en del!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Bra feedback! Ska se vad jag kan göra. Tack!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-31 klockan 16:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.