WisdomTree Physical Swiss Gold namnbytet
Sök:

WisdomTree Physical Swiss Gold namnbytet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christopher

ställde för sedan frågan: WisdomTree Physical Swiss Gold namnbytet

Som rubriken tyder så har ETFS physical swiss gold bytt namn till WisdomTree Physical Swiss Gold, vad är anledningen bakom detta? Har de blivit uppköpta?  Bör man vara orolig för några drastiska ändringar?

 

Mvh Christopher

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag noterade det i portföljen också, har tyvärr inte lyckats hitta någon information om det än. Om någon annan av er läsare hittar, posta gärna.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Varför listas de som trackercertifikat och inte ETF efter namnbytet då?

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Johan
 2. Vit pil

  Ja, på Nordnet verkar det listas som ett certificat och och inte som ETF… Pingar i inlägget om någon har ett bra svar till detta!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Fredrik
 3. Vit pil

  Vad jag vet så är alla ETF:er klassade som certifikat, dom går under den kategorin.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-02 klockan 10:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.