Xact Högutdelande, Vad är dina åsikter Jan? undrar vi på forumet.
Sök:

Xact Högutdelande, Vad är dina åsikter Jan? undrar vi på forumet.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ola Andersson

ställde för sedan frågan: Xact Högutdelande, Vad är dina åsikter Jan? undrar vi på forumet.

Hej Jan!

Både Hernhag och Petrusko har Xact Högutdelande och de talar väldigt gott om ETF fonden. Vilket jag kan förstå, på grund av fondens riskspridning men även direktavkastningen på ungefär 4% per år som man får utbetalt på kontot och sedan kan återinvestera. Förvaltnings kostnaden är också relativt låg på 0,3%.

Nu kan man på ett smidigt sätt ha ett automatiskt månadssparande hos Nordnet utan att betala courtage avgift vid köp av den börshandlade fonden.

Jag har sett att det är ett flertal här på forumet som undrar vad dina åsikter är kring Xact högutdelande Jan?

Nyfiken av att höra dina egna åsikter, Mvh Ola.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Bra = låg avgift, väldokumenterade faktorer (som låg volatilitet)

Dåligt = koncentrationsrisk finanssektorn

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-21 klockan 20:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.