XACT högutdelande
Sök:

XACT högutdelande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jesper

Den här artikeln publicerades 2017-05-31 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: XACT högutdelande

hej!

Vad säger ni om den nya fonden XACT Högutdelande, som Nordnet har mailat ut om?

mvh Jesper

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Detta undrar jag lite kring ; dvs folk som håller på med ETF, varför inte gå ALL IN och investera och spekulera i aktier istället?

Fondsparande för mig är långsiktigt och något man kan glömma i veckovis utan problem. Men ETF, aktier kräver ju att du är alert och mycket mer involverad. Då kan man ju lika gärna köpa sig en bunt aktier för att göra snabba klipp.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jag har egentligen samma fråga som Jesper har, men funderar på om XACT bör investeras som ett komplement till befintliga fonder i nybörjarportföljen alternativt ersätta någon av de nordiska fondandelarna för att inte få för mycket tyngd i Norden?

Hur resonerar Ni kring detta?

 

MVH

Johan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-05-31 klockan 09:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.