Xact svenska småbolag samt courtage
Sök:

Xact svenska småbolag samt courtage

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av David

ställde för sedan frågan: Xact svenska småbolag samt courtage

Hej på er!

 

Följer globala barnportföljen och tänkte som vanligt uppdatera portföljen. Reagerade på att för att handla Xact svenska småbolag som just nu ligger på ca 150:-/st så tillkommer courtage på 39:-, alltså totalt 189:-. Har inte tänkt på det tidigare men det känns som att det är ganska mycket eller tänker jag fel?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Courtage är en avgift som du absolut bör räkna med. Man kan dock lyckas minimera den. Om man har mindre kapital än 80 000 kr på Nordnet så kan man handla gratis. Även för större kapital än så kan det gå att betala mindre i courtage. På Nordnet går du in på Min ekonomi och Ändra courtageklass.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Stort tack! Hade missat det gick att ändra sin courtageklass :)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    David

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-21 klockan 07:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.