Xetra-Gold (4GLD)
Sök:

Xetra-Gold (4GLD)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Caroline Bauer Galuppini

ställde för sedan frågan: Xetra-Gold (4GLD)

Till följd av Corona krisen rekommenderas en ombalansering av Globala Barnportföljen och att ha 15% i Xetra-Gold. Jag söker efter denna under aktier på Nordnet och den finns inte/ kan inte köpas. Vad beror detta på? Vad gör jag?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Den finns visst på Nordnet, och numera även Avanza (så där flera år försent!)

Här finns den på Nordnet och går att köpas: https://www.nordnet.se/marknaden/ovriga-certifikat/16127916-xetra-gold

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-05-08 klockan 13:43 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.